vacature ramenwasser vacature poetsvrouw/man
Bij uw bestelling kan u kiezen tussen afhalen of leveren! Transportkosten: 0-10 kg €11, 10-20 kg €15, 20-30 kg €20
Transportkosten naar Nederland worden berekend

Professioneel Schoonmaakbedrijf in West-Vlaanderen

??? Periodiek contract mogelijk
??? Zowel voor bedrijven als particulieren
??? Verhuur van poetsmachines

Zoek niet verder naar een professioneel schoonmaakbedrijf in West-Vlaanderen en reken op de expertise van Frando. Ons bedrijf uit Anzegem, nabij Waregem, heeft veel ervaring met poetswerkzaamheden bij bedrijven én particulieren. Waarmee mogen we u van dienst zijn? Lees verder en ontdek meer over onze uitstekende dienstverlening. 

Heeft u behoefte aan een schoongemaakt kantoor?

Offerte aanvragen

 

Schoonmaakbedrijf voor particulieren en bedrijven in West-Vlaanderen

Ons poetsbureau in West-Vlaanderen richt zich op zowel bedrijven als particulieren. Als u ons schoonmaakbedrijf in West-Vlaanderen inschakelt, profiteert u van een zeer uitgebreide dienstverlening. Van algemene schoonmaak in kantoren en ramenwassen tot het reinigen van tapijt en strijken, wij doen alles om u een kraaknette omgeving te leveren.

Schoonmaakbedrijf West-Vlaanderen

Wat zijn uw wensen?

Wilt u ons poetsbureau uit Anzegem, niet ver van Waregem in West-Vlaanderen, inschakelen voor de schoonmaak binnen uw bedrijf? Dan horen we graag wat uw wensen zijn. Wilt u dat we eenmalig de gevel komen reinigen? Of wenst u een periodiek contract voor een vaste kuisploeg die uw kantoren wekelijks reinigt? Alles is mogelijk voor uw bedrijf bij ons poetsbureau in West-Vlaanderen.

Ontdek onze webshop

Ons schoonmaakbedrijf in West-Vlaanderen is beschikbaar voor particulieren of bedrijven. Daarom rekent u niet enkel op het personeel van ons bedrijf, maar ook op onze producten. In de webshop bestelt u namelijk eenvoudig alles wat u nodig heeft om zelf schoonmaakactiviteiten uit te voeren. Bij ons schoonmaakbedrijf in West-Vlaanderen behoort zelfs de verhuur van poetsmachines tot de opties.

Vraag een offerte aan bij ons poetsbureau uit West-Vlaanderen

Wilt u ons poetsbureau uit West-Vlaanderen inschakelen voor een eenmalige of periodieke schoonmaak bij u thuis of op het werk? We bezorgen u graag een offerte op basis van uw wensen. Heeft u nog overige vragen over onze service of producten? Bel dan naar het nummer +32 56/68.14.32.