vacature ramenwasser vacature poetsvrouw/man
Bij uw bestelling kan u kiezen tussen afhalen of leveren! Transportkosten: 0-10 kg €11, 10-20 kg €15, 20-30 kg €20
Transportkosten naar Nederland worden berekend

Verhuur van poetsmachines regio Kortrijk

??? Periodiek contract mogelijk
??? Zowel voor bedrijven als particulieren
??? Verhuur van poetsmachines

Zoekt u een bedrijf in de omgeving van Kortrijk, West-Vlaanderen, dat poetsmachines ter verhuur aanbiedt? Zoek dan niet verder, maar ontdek de reinigingsmachines beschikbaar voor verhuur bij Frando in Anzegem, nabij Kortrijk. Ons poetsbureau biedt niet enkel poetshulp in de vorm van personeel, maar ook in de vorm van professionele reinigingsmachines. Ontdek snel welke poetsmachines u kunt huren voor uw bedrijf in Kortrijk of omgeving!

 

Heeft u behoefte aan een schoongemaakt kantoor?

Offerte aanvragen

 

Verschillende poetsmachines te huur voor uw bedrijf in Kortrijk of omgeving

Poetsbureau Frando biedt verschillende reinigingsmachines aan voor verhuur aan bedrijven in Kortrijk en elders in West-Vlaanderen. Denk hierbij aan machines om tapijten te reinigen, maar ook hogedrukreinigers en zelf een schrobmachine. Kortom, in ons aanbod voor verhuur vindt u alle poetsmachines uw om bedrijf in Kortrijk of elders in West-Vlaanderen er weer kraaknet te laten uitzien. Ongeacht of u uw tapijt wilt stofzuigen of de gevel van uw bedrijfsgebouw eens grondig onder handen wilt nemen.

Poetsmachines Kortrijk

Schakel onze kuisploeg in

Bij Frando uit Anzegem kunt u echter voor meer terecht dan enkel de verhuur van poetsmachines en reinigingsmachines in regio Kortrijk. Zo schakelt u onze kuisfirma ook in als poetshulp bij u thuis of voor de schoonmaak van uw kantoor. Ons ervaren en deskundig personeel beschikt over de nodige kennis en uitrusting om elke ruimte weer te doen schitteren.

Vraag om meer informatie over onze dienstverlening

Wenst u meer te weten over de verhuur van onze poetsmachines in Kortrijk en elders in West-Vlaanderen? Of wilt u onze kuisploeg inschakelen voor een periodieke schoonmaak van uw bedrijf? Aarzel dan niet om een offerte aan te vragen op maat van uw wensen. Wist u trouwens dat u ook alle onderhoudsproducten eenvoudig bestelt in onze webshop?